skip to Main Content

Wij zijn een vereniging met verschillende professionals op het gebied van slaap en slaapstoornissen bij kinderen & jongeren.

VERENIGING KIND & SLAAP
Geerdinksweg 141
Postbus 546
7550 AM Hengelo
adm@kindenslaap.com

Lidmaatschap

Het Lidmaatschap van de Vereniging Kind en Slaap staat open voor alle medisch specialisten, physician assistents, psychologen, orthopedagogen, pedagogische medewerkers en verpleegkundig specialisten die zich bezighouden met diagnostiek en behandeling van slaapproblemen/-stoornissen bij kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Voor meer informatie zie lidmaatschap.

Uitsluiting aansprakelijkheid
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Vereniging Kind en Slaap niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geldigheid van weergegeven prijzen
Als door een kennelijke typefout of een technische storing de prijs of andere voorwaarde van een product of dienst verkeerd is weergegeven op deze site en tegen die verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden is besteld, kan Vereniging Kind en Slaap weigeren een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden. Prijzen zijn geldig op het moment van publicatie op deze site, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

Informatie van derden
Vereniging Kind en Slaap is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.

Back To Top